Ahoj Ahoj Ahoj
Hledám nějakého profíka Jihočecha kterej by mi pomohl konečně začít jezdit s tahačem. Bude mi 26let a sem nekuřák. Udělal jsem si řidičák, profesák, digi. kartu, EEG i psycho. a dostal studenou sprchou v podobě PRAXE, kterou nemám a ani mít nemůžu a jak asi ? Takže na ADRko už sem ani nešel. Domluvím se anglicky, německy a naučil jsem se azbuku (co kdyby). Na telefonování s dispečerem to ale neni. Práci hledám už 1/2 roku a našetřený prašule se tenčí a je třeba urgentně začít jezdit. Životopis sem rozeslal snad do všech firem a kam sem volal tam by mě i vzali, ale když dojde na praxi - sou až nas*** a že nejsou žádný samaritáni atd. Fakt super přístup No a tak bych to chtěl vyřešit nějakou spolujízdou s někým zkušeným, kdo by mi ukázal jak to chodí, jak zapojit návěs, poradit při couvání atd. Nebo jen poklábosit o týhle super profesi. Sem technickej typ, AETR znám, nejsem plašan a snažím se jezdit hlavou. Ježdění se nebojím, ale přecijen ze 40ti tun mám patřičný respekt. Zkusím ještě odchytit nějaký kamioňáky u benzínky a pokecat u kafe jak se věci mají. Stával tam i samotnej tahač, tak sem myslel, že mu za stěrač dám kontakt na sebe a poprosím ho aby mi ukázal jak ho bude zapřahat. Ale zatím se neukázal. Uvítám jakoukoli pomoc nebo radu. Bydlím ve Velešíně (na tahu České Budějovice - Kaplice).
Kontakty:
e-mail: zrehout@centrum.cz, mob: 606 783 675, ICQ: 207-759-017, Skype: zrehout