Ahoj.
Jsem začínajíci trucker a tak se s Vámi rád poradím ohledně pár věcí. Možná to pomuže i někomu kdo si taky láme nad tímto problémem hlavu.
Přece jenom pro profíka je AETR pohoda ,ale pro začátečníka je to celkem guláš
Takže když je teď v novém ,že po ujetí 4,5 hod musím udělat 45min přestavku. Vypada to jednoduše,ale když mám jízdu roztrhanou ...
přkl. Jedu 1 hod 4o min potom 1 hod vakládam dále jedu 1hod 40 min zase 1 hod nakládam...Teď bych potřeboval jet 3 hod v kuse... Musím dělat pauzu po 1 hod 10 min..nebo se počítal čas na vykladce jako pauza 45 min když to mám stabilně přepnute na lůžko... (Nemám digital tg.)
Děláte si nějaké poznámky abyste nepřetáhli celkouvou dobu řízení(zejména Vy co máte tg. na kolca,protože na kartu to asi hlída automat. Ne?)
Někdo mi říkal ,že se podíva na kolco během jízdy aby si to spočítal...To je celkem blbost ne? TG se během výkonu nesmí otevřít ne?
Co dělate když máte na kolcu už zaznamenáno 10 hod jízdy a nemužete najít parkoviště??..najdete ho třeba po 30 minutach jízdy..!
Vím ,že to jsou pro Vás profiky samozřejmé věcí ,ale budu rád když mi odpovíte...Dikes Red Dwarf