Není Vám líto, že netrávíte víc času se svými milovanými?

Různé klábosení na ostatní témata ze života truckerů a nejen to.

Není Vám líto, že netrávíte víc času se svými milovanými?

Odeslatod Valerka » 19 Kvě 2008 14:35

Ahoj všem,

chci se zeptat... když odhlídnu od toho, že podle mně je práce řidiče otročina, stačí si přepočítat výplatu na ty hodiny co jste v práci, tak ti z vás, kteří mají rodinu, není vám líto že nevidíte své děti udělat první krok, slyšet první slovo, vidět ty pokroky týden co týden? nikomu nic nezazlívám, mám doma taky řidiče, ale zajímá mě názor ostatních ve stejné situaci. já si nestěžuji, mám krásnýho zdravýho syna 19 měsíců, práci, koníčky a ještě dálkově studuji vysokou.
s přítelem jsme spolu osm let a i po té době se na sebe dokážeme těšit jak malé děti, ale jestli by se našel někdo kdo by mi poslal svůj názor, budu jen ráda!
šťastný dolet všem ;)
Valerka
 

Re: Není Vám líto, že netrávíte víc času se svými milovanými?

Odeslatod pawel_zlin » 20 Kvě 2008 13:50

Já jsem s mojí přítelkyní 3 roky, řízením si vydělávám rok, zatím jezdím jenom regionálně, protože teď dodělávám školu, ale v pondělí maturuju, pak jedeme na dovolenou a pak už hned na kamion. budu vždycky 2-3 týdny pryč a pak chvilku doma. Holka mi bude chybět, přemlouvá mě ať nejezdím,ale prostě si nemůžu pomoct. Je to silnější než já:-)
pawel_zlin
 
Příspěvky: 11
Registrován: 30 Bře 2008 08:51

Re: Není Vám líto, že netrávíte víc času se svými milovanými?

Odeslatod Irys » 20 Kvě 2008 17:05

Ahoj Valerko, budeš mě mít za skeptika, ale netěšíte se na sebe jako malé děti právě proto, že se dlouho nevidíte? Začala jsem jezdit po 18 letech v manželství a výsledek je velmi pozitivní - zase jsme spolu začali mluvit a vůbec dobře vycházet :D .
A pokud jde o děti, nevím jak to mají chlapi, ale ženské by neměly jezdit, když mají děti. Ty moje jsou už dospělé, tak je to o něčem jiném.
Uživatelský avatar
Irys
Moderátor
 
Příspěvky: 29
Registrován: 31 Bře 2008 18:47
Bydliště: Liberec

Re: Není Vám líto, že netrávíte víc času se svými milovanými?

Odeslatod Brundik » 17 Bře 2009 00:41

Ahoj, já jsem vždycky chtěl jezdit, ale přítelkyně mi řekla, ať se rozhodnu mezi kamionem a ní. Samozřejmně vyhrála ona, jsme spolu šest roků a nemůžu si na ni stěžovat. Teď jsme si koupili byt a spácíme hypotéku, věřte nebo ne, chybí nám peníze, pořád se omezujeme a přežíváme. Když jsem řekl mojí, že bych mohl začít jezdit, abychom si mohli více užívat a ne jenom přežívat, tak souhlasila, takže hledám někde fleka na kamion. Už mě ta práce v továrně unavuje a za 13tisíc čistýho se to dělat nehodí. To jsme sami dva, nedovedu si představit, kdybych s tímto kapesným měl živit rodinu.
Mějte se krásně a hodně štastně ujetých kilometrů bez nehod.
Brundik
 

Re: Není Vám líto, že netrávíte víc času se svými milovanými?

Odeslatod kajka » 19 Úno 2010 22:33

Máme s přítelem malé děti- 2 a půl roku holčina a klučík 3 měsíce. Ze začátku to bylo těžký si zvyknout. Ale na druhou stranu, když vidím přítele jak je štastný za tím volantem, jak tu práci miluje a záři mu oči, NIKDY bych mu to nezakázala a nevymlouvala. Je to krásná práce, jednou jsme s ním i jezdili po Evropě s malou. Ta byla hodnější než doma :D a jak je pyšná a chvásta se, že tatínek je kamioňák :lol: synek bude jistě taky hrdý až povyroste. A já jsem ráda, že mám taky často klid :D Ale já bych se chtěla přestěhovat do Ameriky a aby tam chlap jezdil. Ono to ale není tak jednoduché :x

ženské dopřejte to chlapům, je to krásná práce, děti se na tatínky budou těšit a on si o to víc bude vážit rodinného krbu ;) vy by jste taky nebyly rády, kdyby Vám manželé nechtěli dovolit splnit si sen.

Ono je ale těžší najít dobrou práci, nebude to hned na poprvé, teda většinou, je třeba hledat a začátky, kdy se budou učit taky nebudou hned zlatem ceněny. Naštěstí je náš tatka šikovný a ti co ho zaučovali ho nenachytali ani na couvání, má to v krvi :)
kajka
 


Zpět na Pokec a klábosení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků

cron