Je to hustá práce?

Různé klábosení na ostatní témata ze života truckerů a nejen to.

Je to hustá práce?

Odeslatod george » 28 Kvě 2009 14:56

Na Jipových stránkách jsem vášnivě četl už před dvěma lety . Začínal jsem . teď už zkušenosti mám po pěti firmách a široké škále aut . Baví mě to , ale vůbec to neni tak jak jsem to dřív viděl a vidí i ti nový nadšenci jak to čtu . oči mi svítili vidět naleštěné laufy a klaksony scanie a chtěl jsem jezdit . Pravda je ale taková že je člověk jen cvičená opice , otrok se spařenejma koulema co tam furt dřepí a pendluje jak někdo píská , válí se devět hodin na kavalci na parkovistích spolu s dalšíma otrokama.Rodina v prdeli , jednou nohou v krimu , druhou v hrobě a zbytkem těla furt v prdeli.Nejhorší je nekonečné tvrdnutí na rampách , neni to hotový , nebo anmeldungy v automobilkách .Ale takovej ranní rozbřesk podél moře za doprovodu místního rádia , nebo pokec u kávy a šťastný návrat je to krásný. Tak nevim . Je to hustý nebo ne?
george
 

Re: Je to hustá práce?

Odeslatod mirda08 » 11 Čer 2009 10:38

je to paradní práce ale musítě bavit :D štastní dolety domu všem ;)
mirda08
 
Příspěvky: 13
Registrován: 23 Lis 2008 19:31

Re: Je to hustá práce?

Odeslatod ruricola » 12 Čer 2009 16:35

Smutné, ale velmi trefné :?
ruricola
 

Re: Je to hustá práce?

Odeslatod Luky » 18 Říj 2011 16:36

Nevim, kam hodit tenhle příspěvěk, tak třeba sem :) . Vždy jsem si myslel, že řidiči trucků, a tím myslím třeba i 7,5t "jen" řídí. Jinak řečeno, oni řídí, protože tu jsou od toho a zbytek by měl dělat zbylý personál, který se živí tím. Dneska jsem byl na vlastní oči svědkem, že řidiči, co přijížděli na vykládku k nám do filiálky, brali paleťáky a už pendlovali. Jsem ve skladu novej, takže když přijel první, popadl jsem paleťák a hnal se na korbu odvážet do skladu, ale řidič i šéf mě vyhnali s tím, že to si udělají oni a já přebíral plné paleťáky až uvnitř skladu. Sice té práce tam zase tolik neměl, ale při představě, že to musí dělat v každém skladu :roll: . Zkrátka jsem myslel, že řidič vyleze, zapálí si a čeká až bude vyložen aby jel zas dál, ale ono ne. Funguje je to tak všude? Snad ne i nad 12t? Abych nebyl úplně OT, to by ta práce kapku řídla :twisted:
Luky
 
Příspěvky: 3
Registrován: 14 Říj 2011 09:17

Re: Je to hustá práce?

Odeslatod Denis35 » 18 Říj 2011 19:12

Bohužel je to mnohdy skutečně tak. Nejlíp je na kontejnerech. Na chlaďáku funíš s paleťákem jako nějaký ňouma a jako bonus to děláš zadarmo ;)
Denis35
 
Příspěvky: 16
Registrován: 11 Dub 2008 22:28


Zpět na Pokec a klábosení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků

cron