Zdravím všechny příznivce techto drobečků. Měl bych určité otázky které mi do teď vrtají hlavou. Jsem čerstvě vystudovaný a vlastním ŘP. skupiny B. Doma mám už vyplněnou přihlášku na C už jí jen dát do autoškoly a začít plánovat jízdy. Po dokončení autoškoly na C si můžu podat okamžitě žádost na kartu řidiče a psychotesty ? Jak ty psychotesty probíhají ? Profesák si musím zaplatit ? Je to dost ranec tak doufám že mi výjde rekvalifikace přez úřad práce a šéfik to povolí a po upsání se mu na určitou dobu by to mohl snad schválit aby mě to nepřišlo na tolik peněz. ( Pokud je jiná možnost jak získat v této době profesák prosím dejte vědět ). Jelikož jak dokončím C mám v plánu jít okamžitě na rozšíření na C+E . Ke kamionům vzhlížím už od svých 8mi let a čím sem byl starší tím to bylo silnější teď se snažím zrealizovat si dětsky sen
, určitou praxi na kamionu už mám ale bez papíru
Jelikož nevlastní strejc je kamioňák řadu let tak si mě vzal o prázdninách pod křídla .. tudíž sem si vše vyzkoušel a znovu připoměl z dávných brigád u dopravce u kterého sem se naučil spoustu věcí ohledně těchto drobečků.