Zdravim vsechny, mam celkem velkej problem ono jich je vic...
Tyka se to ohledne meho veku a praxe, uz mam rok a pul ridicak na C, nedavno jsem si dodelal D + E, mimo motorku a traktor mam vlastne vse, to mam radost, jeste jsem stihl ziskat Profesni prukaz za tu minimalni castku do zari jak to bylo. Rozsiril jsem profesni prukaz na D, v Brne autoskola Judr. Nadenicek za 5000,- s DPH, u konkurence chteli 12 700 a u DPMB 13 200,-
Coz jsem si v me spatne situaci pomohl aspon trosku usetrit, jsem uz prez rok bez prace,nebyt rodicu jsem na ulici.
Tedka hlavni vec co jsem chtel napsat, jezdil jsem brigadne jako postovni dorucovatel s Fordem Transitem,(B coz ja neuznavam). 3x (coz je malo) jsem mel moznost jet u Ceske Posty s Ivecem (Skupina C). Nebyt par kamaradu tak bych si neskusil i jina auta, Avia s motorem Daewoo, Iveco, DAF a MAN. Byly to jizdy pro osobni ucely, mam hodne velkej problem se ziskavanim praxe, kdyz hledam zamestnani, vsude chcou praxi. V inzeratu vyzaduji Praxe min. 2 - 3 Roky, je jasny ze nechcou mlady blbecky co riskuji a pak se nekde rozbiji. V dnesni dobe je obzvlast tezke najit zamestnani, porad se setkavam s DISKRIMINACI, nevite kde bych v Brne ziskal praxi abych se stal profesionalem jako Vy ?
Vsadil jsem vse na jednu karku udelal jsem si skupinu D doufal jsem ze me DPMB veme, byl jsem pozvan na psychotesty, firemni psycholozka mi rekla ze nejsem hloupej ale ze nemam praxi, tak me neberou. Od kdy, ma psycholozka takovou kompetenci? Ani mi nechtela ukazat vysledky a nejaky to obodovani podle tabulek. Skratka mi rekla, ze jsem mladej a nemam praxi, kdyz jsem ji rekl kde tu praxi mam vzit, tak mi odpovedela na psycholozku velmi amatersky: Zivot je boj !
Je mi 22,5 Let a nevim kde mam zacit,vsude kam jsem prisel me odkoply.
Muj deda (6 let nezije) jezdil 42 Let s autobusem v Brne, rad jsem se snim vozil,videl jsem jak to mel vse v ruce, jak rychle jezdil i v uzkych prostorach, proste k profesionalum LKW a BUS mam velkej respekt. Jezdeni me hodne bavi.
Nejsem rapl abych blbnul, prevratil auto, nebo v nejhorsim pripade nekoho moji blbosti nekoho zabil !
Dekuji za odpoved ahoj Michal
Uz tomu verim... Brno, Brno... Buzerantu plno....