Vážení kolegové, nejen nafta se krade!!!
Píšu svou zkušenost, s řadou kluků na štrekách jsem se o tom bavil, ono se to rozkřikne.
Necháváme běžně, jak se to bohužel dělá, auta přes víkend různě po republice...v dubnu jsem v pátek večer složil v Ravaku v Příbrami a jelikož jsem tam v noci nenašel žádné placené parkoviště, postavil jsem to na Esso u dálnice směrem na Prahu.
V pondělí ráno se dotuckatácuju ke káře a koukám...komplet všechny spojlery na tom TGÁčku, včetně bočních plastů mezi nápravami v rici!!! Poctivě odmontované i s držáky. I střešní. Práce tak na dvě hodiny ve dne.Spíš ale na dýl..
Tak už nevím. Nafta se dnes krade úplně všude a zajistit to moc nejde, někdy je lepší to příliš nezajišťovat, protože ty hovada udělají bez okolků díru do nádrže.
V Itálii vám určití slované stojící vedle vás třeba celý víkend přecucnou celou nádrž mašinkou do své a člověk si mezitím hezky spinká...a pak se ráno nestačí divit.
No a o rezervách...světlech ani nemluvím.Teď jsem se nedávno bavil s kolegou, co mu odmontovali přes noc na Schwarzmullerovi celý zadní nárazník i se světlama.
TAkže budem ve dne jezdit a v noci držet stráž u auta